oburden-lipgloss
Beauty

Review | Oburden moisturizing lipgloss

De bornprettystore benaderde mij met de vraag of ik een aantal lipglosses wilde reviewen. Aangezien ik gek ben op liquid lipsticks was dat absoluut geen straf. Ze stuurden me drie kleuren van de velvet matte Oburden moisturizing lipgloss.

Het eerste wat me opviel aan deze lipglosses is de verpakking. Het zilverkleurige plastic hartje op de dop oogt goedkoop en kinderlijk. De behuizing van de lipgloss lijkt op een dubbele glazen wand en ziet er beter uit, maar wordt toch ontsierd door het lelijke logo met de ietwat rare naam. Jammer.

De lipgloss breng je aan met een standaard lipglosskwastje. Het product zelf is meer een lip lacquer dan een lip gloss. Het is sterker gepigmenteerd en droogt binnen een paar minuten naar een matte finish. Als het eenmaal gedroogd is, is hij waterproof en geeft hij nauwelijks af, zelfs niet als je er flink overheen wrijft. Hij blijft dus zeker een paar uren goed zitten op je lippen. Gedurende de dag zal de kleur langzaam wegslijten aan de binnenkant van je lippen.
oburden-lipgloss-swatches-rubbing
rubbing really hard
oburden-lipgloss-swatches-rubbed
hardly any transfer
Ondanks de matte finish droogt het de lippen niet echt uit. Maar vochtinbrengend, zoals op de verpakking te lezen is, vind ik het ook niet. Daarvoor is hij toch te droog. Wat me ook opvalt is dat het totaal niet plakkerig is, in tegenstelling tot sommige liquid lipsticks. Daar ben ik wel erg blij mee.
De Oburden lip glosses zijn beschikbaar in 12 kleuren. De kleuren die ik heb ontvangen zijn de nummers 06, 07 en 12.
oburden-lipgloss swatches
colours 07 – 06 – 12
oburden-lipgloss-swatches-6
colour 06

 

oburden-lipgloss-swatches-7
colour 07

 

 

oburden-lipgloss-swatches-12
colour 12
Wauw, ik ben best onder de indruk van deze lip lacquers! Wat een mooie, knallende kleuren, perfect voor de komende zonnige dagen. En de matte finish vind ik heel erg mooi. Ze zijn wel wat lastig op te brengen. Het is best een uitdaging om het egaal en netjes aan te brengen. Misschien gaat dit makkelijker met een lipkwastje en lipliner om de rand mooi af te werken.
Ze zijn verkrijgbaar bij de bornprettystore voor €2,73 per stuk. Bornprettystore is een webwinkel waar je terecht kunt voor allerlei cosmetica voor een vriendelijk prijsje. Omdat de producten vanuit China verstuurd worden duurt het zo’n 2 tot 3 weken om aan te komen, maar het is het wachten wel waard. Wil je iets bestellen in de bornprettystore? Gebruik dan de code BRBH10 voor 10% korting!

Welke kleur is jouw favoriet?

NB: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Maar net als bij elke andere review ben ik kritisch en eerlijk.
Liefs, Brenda
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

One Response to “Review | Oburden moisturizing lipgloss”

  1. Jennifer | Jenniferz

    Wauw wat een kwaliteit! De laatste is mijn favoriet, ik hou echt van dat soort roze kleurtjes :) Ik vond dit echt een fijne review! Leuk gedaan.

    Beantwoorden

Leave a Reply