gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-4
Beauty

Review | Gosh 9 shades New York oogschaduwpalet

Het merk Gosh verkopen ze al heel lang bij de Kruidvat, maar voor zover ik weet hadden ze altijd alleen mono-, trio- en quad-oogschaduws. Maar nu hebben ze een serie van drie grotere oogschaduwpaletten uitgebracht. Een van deze paletten nam ik mee, en testte ik uit.

gosh-9-shades-new-york-shadow-collection

Elk palet in de serie bevat 9 kleurtjes en zijn vernoemd naar de steden New York, Las Vegas en Los Angeles. De paarstinten van New York spraken me het meest aan, dus die nam ik mee.
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-1
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-2
Het oogschaduwpalet is verpakt in een leuk vormgegeven kartonnen doosje. De kleuren van de oogschaduws staan op de bovenkant van het doosje gedrukt, wat erg handig is. Het palet zelf is strak vormgegeven en het doosje is van stevig materiaal. De kleuren hebben geen naam, wat wel jammer is. De binnenkant van het doosje bevat een mooie grote spiegel.
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-3
En dan de swatches!
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection swatches
De schaduws zijn heel zacht en hebben een lichte shimmer. De pigmentatie van de lichte kleuren is vrij goed. De donkere kleuren vallen echter nogal tegen. Vooral de paarstinten die zo mooi leken in het doosje komen niet goed uit de verf. Ik maakte er een ooglook mee. Ik gebruikte de middelste kleur van de onderste rij op het bewegend ooglid, de perzikkleur in de ooghoek, de donkere middelste kleur paars in de buitenste v, en de meest rechtse paars in de arcadeboog.
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-eyelook1
gosh-9-shades-new-york-shadow-collection-eyelook2
Het maken van een ooglook ging wat moeizaam. Na het gebruiken van een primer en base is het nog vrij lastig om de kleuren echt te laten spreken. De kleuren komen niet echt tot leven. Door heel veel lagen langzaam op te bouwen heb ik er toch iets van kunnen maken. Maar toch vind ik dit palet wat teleurstellend. De kleurselectie was best mooi, maar de kwaliteit laat toch wat te wensen over, jammer. Voor iets minder geld kies ik dan liever voor bijvoorbeeld het palet van Makeup Revolution.
De 9 shades to enjoy in New York oogschaduwpalet kost €12,99 bij de Kruidvat.

Heb jij ook al een van deze palettes geprobeerd?

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

One Response to “Review | Gosh 9 shades New York oogschaduwpalet”

  1. Liset - Beautydagboek

    Het is een prachtig palette! Paarstinten zijn helemaal mijn ding aangezien het groene in mijn ogen dan extra naar voren komt. De ooglook die je ermee gemaakt hebt is mooi zeg, de kleuren die je gebruikt hebt zien er qua pigmentatie toch goed uit op je ogen :).

    Beantwoorden

Leave a Reply