Coloured raine matte lip paint
Beauty

Review | Coloured raine matte lip paint

Wie kent ze nou niet, de liquid lip paints van Coloured Raine? Deze lippies zijn zo gewild dat ze eigenlijk altijd uitverkocht zijn. Eens in de paar weken vindt er een restock plaats. Maar een website crash en een paar uur later is het dan alweer uitverkocht. Maar nu eindelijk heb ik twee kleuren kunnen bemachtigen waar ik al tijden op aasde: Vanity Raine en Raine Fever. Ik review ze voor je om te zien of ze de hype waard zijn.

Coloured raine matte lip paint

 

Net als alle liquid lipsticks hebben de lip paints een standaard lip gloss applicator. De formule van de lip paints voelt heel dun en licht aan. Maar door de sterke pigmentatie is één laagje is al voldoende om een goede dekking te krijgen. Meerdere lagen aanbrengen is overigens ook geen probleem, je krijgt toch een mooi streeploos resultaat. Als het droogt is het een mooi matte finish. Door de lichte, matte formule voelt het of je niets op je lippen hebt, en na een tijdje voelen mijn lippen heel erg droog en oncomfortabel aan. Een dun laagje lippenbalsem eroverheen brengt verlichting, en beschadigt de lip paint nauwelijks.

 

Coloured raine matte lip paint raine fever

 

Vanity Raine is een mooie knallende kleur rood. Zo’n kleur rood die iedereen in z’n stash zou moeten hebben, prachtig!

 

Coloured raine matte lip paint vanity raine

 

Raine fever is niet voor de conservatieven onder ons. Het is een diepdonkere paarse kleur die je aan moet durven. Een mooie kleur die perfect is voor een glamoureuze herfstlook.

 

Coloured raine matte lip paint raine fever

 

Na een maaltijd en een drankje slijt de lip paint langs de binnenste rand van mijn lippen weg. Dit gaat niet mooi geleidelijk zoals bij gewone lippenstift, maar er ontstaat een harde rand. Alsof ik de helft van m’n lippen vergeten ben te stiften. Geen gezicht! Je moet dus echt gedurende de dag je lippen bijwerken.

 

raine fever after a few hours
Raine fever after a few hours

 

Ik ben erg blij met deze coloured raine lipsticks. De kwaliteit is prima, en de bijzondere kleurselectie van dit merk maakt deze lip paints zeker de moeite waard. De lip paints zijn te koop op colouredraine.com voor $16,50 per stuk. Let wel dat als je bestelling boven de €22 uitkomt je, net als ik, dikke kans hebt dat daar nog flinke douanekosten bovenop komen!

 

Welke kleur vind jij het mooist?

 

Liefs, Brenda

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

5 Responses to “Review | Coloured raine matte lip paint”

 1. Marjolein

  Die paarse tint vind ik je echt super goed staan! Wel jammer dat ze niet zo mooi slijten.

  Beantwoorden
 2. Sja

  Wat heb jij precies betaald aan douanekosten? Aangezien ik ook wil gaan bestellen

  Beantwoorden
  • brenda

   Ik weet het niet meer precies, maar het was in ieder geval een bedrag dat totaal niet in verhouding stond met de kosten van het product. Ik geloof dat het iets van 50 euro was.

   Beantwoorden
 3. Lies

  je kan deze ook vinden op deze uk websites http://www.beautybay.com en http://www.glammua.co.uk dan kost het je ook niets aan extra douanekosten

  Beantwoorden

Leave a Reply