bourjois rock chick lashes
Beauty

Review | Bourjois rock chick lashes

Ik had altijd het gevoel dat valse wimpers me niet stonden en ik had heb ook de grootste moeite om die krengen goed op te krijgen. Maar oefening baart kunst, zeggen ze, dus ik blijf het zo af en toe eens proberen. En dat doe ik het liefst met een paar goedkope wimpers, zodat het minder erg is als ik ze verpest. Ik was daarom ook erg blij toen ik dit setje van bourjois tegenkwam bij de Action. Ze hadden drie verschillende varianten: een extreem extravagant setje met veren, halve wimpers met diamantjes, en een set met spiked wimpers. Ik nam de laatste mee.

bourjois rock chick lashes

bourjois rock chick lashes

bourjois rock chick lashes

De wimpers komen, zoals altijd, met een kleine tube met lijm. Vaak is die lijm niet echt geweldig en gebruik ik liever mijn DUO wimperlijm. Maar om het goed te kunnen testen heb ik de bijgeleverde lijm gebruikt. Die moet volgens de beschrijving zo’n 15 seconden drogen. Zo gezegd zo gedaan. En dan het lastige gedeelte. De wimpers hebben geen dikke band waarop de haren bevestigd zijn. Dit zorgt voor een natuurlijker effect, maar heeft ook als bijkomstigheid dat de wimpers best slapjes zijn, wat het bijzonder lastig maakt om ze goed aan te brengen. Ze buigen alle kanten op. Niks voor een beginner zoals ik. Na een paar minuten klooien lukt het eindelijk om ze erop te krijgen.

bourjois rock chick lashes

 

De lijm doet prima werk. Ik heb ze uren op gehouden zonder problemen. De wimpers zelf vind ik alleen niet zo mooi. In het pakje leken ze prachtig, maar op mijn ogen not so much. Ze zijn toch iets te spikey, en krullen niet zo mooi naar boven. Niet mijn cup of tea.
Deze bourjois rock chic lashes kosten maar €1,49 bij de Action.

 

Zou jij deze rock chick lashes rocken?

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

One Response to “Review | Bourjois rock chick lashes”

  1. Gwendelien

    Was gisteren nog bij de make-up schappen in de action voor wimpers. Jammer dat deze er niet tussen zat. Voor de prijs is het echt te doen.

    Beantwoorden

Leave a Reply