Primark sunkissed palette and bronzer
Beauty

Primark Sunkissed oogschaduwpalet & bronzer

De laatste tijd ben ik helemaal weg van neutrale oogschaduw. Saai? Nee, zeker niet! Ook met neutrale kleuren kun je een leuke glamour look creëren. En de Primark Sunkissed oogschaduwpalet & bronzer is hier geknipt voor.

  Primark sunkissed palette and bronzer
Het palet bestaat uit 8 oogschaduwkleuren, en één bronzer. Er zitten ook twee kleine kwastjes: één dubbelzijdig oogschaduwkwastje en een kwastje om de bronzer mee aan te brengen. Ik vind ze geen van beiden een succes. De haren zijn nogal hard en maken het lastig om te blenden. Ze zijn bovendien zo klein dat het niet lekker in de hand ligt. Maar dat is eigenlijk het enige slechte dat ik over dit palet te zeggen heb.
Primark sunkissed palette and bronzer
Primark sunkissed palette and bronzer
De oogschaduw is namelijk verrassend goed! De pigmentatie is prima en de kleurselectie vind ik erg mooi. Het zijn voornamelijk warme tinten, en allemaal shimmers. De witte kleur valt een beetje uit de toon omdat dit een koelere tint is dan de rest. Een iets warmer beige was misschien wat meer op z’n plaats geweest, en meer bruikbaar.
Primark sunkissed palette and bronzer swatches
Primark sunkissed palette and bronzer swatches
swatches row 2
De bronzer is te licht om op mijn huidskleur daadwerkelijk als bronzer gebruikt te kunnen worden, maar als transitiekleur net boven de arcadeboog werkt het goed. Ik zal hem dus zeker niet links laten liggen.
Dit is de oogschaduwlook die ik ermee maakte:
Primark sunkissed palette and bronzer eye look
Primark sunkissed palette and bronzer eye look
Primark sunkissed palette and bronzer eye look
Dit was mijn eerste kennismaking met oogschaduw van de Primark. En nu snap ik eigenlijk echt niet waarom ik het niet eerder heb geprobeerd. Het is hele fijne oogschaduw, voor een hele fijne prijs van €3,50.
Liefs, Brenda
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

11 Responses to “Primark Sunkissed oogschaduwpalet & bronzer”

 1. Chahrazad

  Ziet er best goed uit. En dat voor maar 3,50?!!

  Beantwoorden
 2. Kim

  Wauw die staat je zeker goed. Had ik niet verwacht van dit merk. Leuke meevaller.

  Beantwoorden
 3. BeautyblogLaura

  Wauw voor die prijs! ;o En vind de pigmentatie echt best oké 😀 xx

  Beantwoorden
 4. Simone

  Wat een leuke blog heb jij, ook net ontdekt, staat gelijk in me favorieten 😉

  Beantwoorden
  • brenda

   Dank je wel! Ik heb jouw blog dus ook net pas ontdekt. Ik hoop van harte dat je weer vaker gaat schrijven. Ik hou je in ieder geval in de gaten ! 😉

   Beantwoorden
 5. Amanda

  Prachtig en ook nog een redelijke prijs.

  Beantwoorden
 6. Rowan

  Ziet er super uit voor die prijs!
  Nu ik erover nadenk.. Ik heb al een tijdje geen bezoek gebracht aan de Primark… :)))
  x Rowan

  Beantwoorden
 7. DIonne

  Ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 8. Madeleine

  Wauw, wat een mooi pallet. Ik vind je foto’s ook prachtig :)

  Beantwoorden
 9. May

  wauw, wat mooi zeg. ik ga zeker weten weer even langs primark!

  Liefs,
  May
  OHMAYGOD.com

  Beantwoorden
 10. Kim | KimterStege.nl

  Wat een mooie look. Ik wist helemaal niet dat Primark ook oogschaduw palettes verkocht!

  Beantwoorden

Leave a Reply