Hoi, ik ben Brenda! Blacklovesgold is mijn plekje op het internet waar ik schrijf over mijn liefde voor mooie dingen en vooral het zelf maken ervan, in de hoop anderen te kunnen inspireren.

Ondanks dat ik ben opgegroeid met een moeder die de prachtigste creaties uit haar naaimachine toverde, heb ik tot voor kort nooit interesse gehad om te leren naaien. Maar omdat ik nogal een ‘frugal fashionista’ ben, en er ook van hou om lekker creatief bezig te zijn, was het slechts een kwestie van tijd voor ik zou ontdekken dat deze hobby mij op het lijf geschreven is. Terwijl ik altijd een beetje een ‘serial hobbyist’ ben geweest, denk ik dat de passie die ik heb voor het naaien van eigen kleding een blijvertje is. En die passie wil ik op Blacklovesgold met je delen! Omdat ik zelf nog niet zo heel lang naai, heb ik nog een hoop te leren. En terwijl ik leer en mezelf verder ontwikkel, wil ik mijn opgedane kennis met je delen en zoveel mogelijk mensen inspireren om ook mooie dingen te maken.

Omdat ik een nogal brede interesse en smaak heb, zul je naast artikelen over kleding naaien ook geregeld posts voorbij zien komen over beauty, hair en lifestyle voor diva’s on a budget. En omdat ik zelf een donkere huid en kroeshaar heb, zullen dat vaak artikelen zijn vanuit dat oogpunt.

Naast het schrijven op deze blog heb ik een bijna full-time baan als webdesigner/ front-end developer, waar ik me ook helemaal kan uitleven in het ontwerpen en bouwen van mooie dingen. Verder ben ik een: moeder, Surinaamse, makeup hoarder, dropverslaafde, music lover, naturalista, bargain hunter, shy girl en foodie met een beperkt smaakpalet.

Mocht je vragen hebben, stel ze dan vooral! Ook sta ik open voor allerlei vormen van samenwerking. Je kunt me bereiken via info@blacklovesgold.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

 

Groetjes,

Brenda

 

 

 

Naam*

E-mail*

Onderwerp

Bericht