wet n wild oogschaduw
Beauty

OMG! Wet ‘n’ wild oogschaduwpalettes voor een prikkie!

Ik heb vandaag een geweldige shoptip voor jullie beautylovers! Degenen die blacklovesgold al een tijdje volgen weten denk ik wel dat ik hou van een koopje. En op de Haagse markt vond ik vandaag het beauty-koopje van het jaar.

Wet ‘n’ wild is een Amerikaans drugstore make-upmerk en is hier beperkt verkrijgbaar. Meestal vindt je het alleen online. Ondanks dat het low budget makeup is, staat wet ‘n’ wild erom bekend zeer goede oogschaduw te produceren. Het is altijd ontzettend goed gepigmenteerd en doet absoluut niet onder voor de high end oogschaduw.

Bij een van de make-upkraampjes op de Haagse markt verkopen ze nu allerlei wet ‘n’ wild producten voor maar 1,25 per stuk. Ja, je leest het goed: 1 euro en 25 cent!! Maar wacht, het wordt nog beter. Als je er 10 koopt, betaal je maar een tientje!! Deze oogschaduwpalettes zijn online te koop voor zo’n 7 euro per stuk. Dus dit is dan wel echt een superdeal.┬áIk heb snel alle palettes van Wet ‘n’wild ingeslagen.

 

wetnwild-1

 

wetnwild-2

Van de Fergie centerstage collectie hebben ze het metropolitan nights en maldives sky palette.

 

wetnwild-3

Van de trio’s hebben ze (van links naar rechts)): Knock on wood, Cool as a cucumber, I got good jeans, I’m feeling retro, en On cloud nine.

wet n wild palette

Van de grote coloricon palettes hebben ze Blue had me at hello.

 

wetnwild-4

 

Helaas hebben ze niet 10 palettes van wet ‘n’ wild, dus heb ik ook dit leuke palette van het merk basic en een lippenstift meegenomen om aan de tien producten te komen. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen.

Wees vooral niet ego en deel deze shoptip met je vriendinnen via facebook of twitter!

Woon je niet in de omgeving van Den Haag kun je altijd nog online terecht voor deze leuke palettes. Helaas ben je dan wel duurder uit.

 

Ken jij de oogschaduw van Wet ‘n’ wild al?

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

One Response to “OMG! Wet ‘n’ wild oogschaduwpalettes voor een prikkie!”

  1. Cynthiiaa

    WOAH, wat fantastisch zeg! Hey, enkele hiertussen heb ik al in mijn stash zitten, maar ik ben een enorme fan van hun oogschaduws, maar ook de lipsticks. Wauw, mind-blowing hoe goedkoop een product kan zijn met een kwaliteit waar je U tegen zegt en die prijs.. inderdaad, voor een prikkie!

    Beantwoorden

Leave a Reply