Shop log kiko, make-up studio, hema, kruidvat
Beauty

Mega beauty shoplog Kiko, Make-up studio, Hema & Kruidvat

De uitverkoop die de afgelopen periode is geweest zal jullie vast niet ontgaan zijn. Ik heb me helemaal uitgeleefd! Vooral op het gebied van make-up heb ik flink wat ingeslagen. Ik laat jullie zien wat ik de laatste tijd zoal heb gekocht.

Make-up studio

shoplog-makeupstudio

 

Ik heb voor het eerst een kijkje genomen in de winkel van Make-up studio in Den Haag. Een hele mooie zaak, met nog mooiere spullen.

 

shoplog makeup studio

 

Ik kocht twee rechthoekige oogschaduw refills in 424 en 440 en een bijbehorende lege palette…dacht ik. Eenmaal thuisgekomen bleek het een palette voor ronde refills te zijn. Balen!

 

makeup studio palette

 

Het doosje zelf is wel echt super mooi. Mat zwart kunststof en het voelt ongelofelijk luxe aan. Er is erg veel aandacht uitgegaan naar de verpakking van de producten, dat is heel goed te zien. dat tasje bijvoorbeeld ook. Hoe cute is die?

Behalve oogschaduw nam ik ook een oranje corrective concealer mee.

 

make-up studio corrective concealer

 

Kruidvat

shoplog kruidvat

 

De Kruidvat heeft een week of wat terug een heel weekend de 1+1 gratis aanbieding gehad op alle make-up. Ik had er eigenlijk niet echt iets nodig, maar ja, zo’n aanbieding kan je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Ik kocht dus toch het een en ander: Van MUA kocht ik een matte lippenstift in nectar shade 16. Van Maybelline een color tattoo in mauve, en color drama lippotlood in 110 pink so chic.

 

shoplog-kruidvat3-catrice-ultimatestay-lipstick

 

Van Catrice kocht ik de ultimate stay lipstick in 070 Plum & base en 010 Goldy brown.

 

shoplog-kruidvat2-makeuprevolution

 

En verder nog de ‘no photos please’ palette van Makeup revolution, en tot slot een lavendelkleurige nagellak van Essence.

 

Hema

De Hema heeft niet echt een uitverkoop gehad op de beautyafdeling, maar ze hebben wel veel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. En daar zitten een paar leuke items tussen die ook voor de donkere huid zijn, woohoo! Dat moet ik natuurlijk uitproberen.

 

Hema shoplog

 

Ik heb de mattifying foundation in kleur nummer 6 gekocht, en ik vond een under eye concealer pen in 05 orange. Toen ik die concealer zag ging er meteen alarmbellen rinkelen: Dupe alert!! Die lijkt wel verdacht veel op de mac prep + prime highlighter pen in peach lustre. Ik zal dit binnenkort uiteraard voor jullie testen om te zien of mijn vermoeden correct is. Verder vond ik ook een prachtige shimmering bronzer die heel mooi te gebruiken is als highlighter op de donkere huid. Perfect voor ‘strobing’, dus.

 

hema double wear eyepencil and chalky eyeshader

 

En tenslotte nam ik 3 oogschaduwpotloden mee. Twee double wear waterproof eyepencil in de kleuren 12 en 13, en een chalky eyeshader pencil in fuchsia.

 

Kiko

Ik ben ook naar de nieuw geopende winkel van Kiko Milano in Rotterdam Alexandrium geweest. Wauw, wat is dat een gaaf merk! Ik kende het al van vakanties in het buitenland, maar ik ben sinds mijn bezoekje in rotterdam nog meer onder de indruk. Het is echt een make-up heaven! Zulke mooie producten, en je hoeft je niet eens schuldig te voelen, want het is zo goedkoop. Geweldig! Ik heb dus een hoop gekocht.

 

kiko milano eyeshadow

 

Oogschaduw, oogschaduw en nog eens oogschaduw. Ik heb een leeg 24 palette gekocht en heb daar 19 losse infinity oogschaduws in gedaan.

 

kiko milano 24 palette

 

En daarnaast heb ik 3 colour sphere oogschaduws gekocht en nog 5 gewone mono oogschaduws.

 

kiko milano eyeshadow

 

Twee long lasting stick eyeshadows in 36 en 33.

 

shoplog-kiko-4

 

Een colour veil blush in 06 en de universal fit hydrating foundation in neutral 130.

 

shoplog-kiko-5

 

Zo, en dat was het dan!

 

Waar zou jij een review van willen zien?

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

2 Responses to “Mega beauty shoplog Kiko, Make-up studio, Hema & Kruidvat”

  1. Josan

    Wow wat een mooie kleuren die van Kiko. Ik was afgelopen week bij Make up Studio in Amsterdam. Gave winkel. Zo blij als een kind in een snoepwinkel. Ik ga je sowieso volgen omdat ik benieuwd ben naar de looks van al deze make-up producten

    Beantwoorden
  2. Valerie | More Than Squats

    Wow wat heb je een hoop gekocht! Lijkt me heerlijk om te kunnen kiezen uit zoveel verschillende kleurtjes. Mijn make-up stash is nog zeer bescheiden :)

    Beantwoorden

Leave a Reply