one-skirt-two-ways
DIY

Een rok, twee outfits

Deze kokerrok kocht ik al enige tijd terug bij de Zara en is daarna stilletjes in mijn kast blijven hangen. Ik had eigenlijk niet zoveel inspiratie om er een outfit mee te maken. En toen de inspiratie eenmaal kwam, was het meteen zoveel dat ik er twee looks mee heb gecreëerd. Ik combineerde de rok met twee tops die ik zelf genaaid hebt, aan de hand van twee patronen uit de Burda.

Voor de eerste top heb ik #115 04/2014 gebruikt. Een los vallende wrap blouse die lekker makkelijk te naaien is, en qua pasvorm niet nauw luistert. Ik heb alleen een paar centimeters van de zoom aan de voorkant gehaald, om het crop top effect op mijn korte bovenlichaam zichtbaar te maken. Een leuk modelletje dat ik zeker nog eens zal naaien.

crossover top

crossover top

nude pumps

 

De tweede top is er een met een v-hals en een asymmetrische peplum. Ik gebruikte er een mooie ankara-stof voor. Afrikaanse prints zijn perfect voor een mooie, kleurrijke, zomerse outfit. Wax katoen is bovendien een heerlijke stof om mee te werken, vooral voor beginners. Het patroon komt ook uit de Burda, #115 08/2013.

 

peplum top

peplum top

peplum top

one-skirt-two-ways

 

Outfit details

 • Rok: Zara
 • Wrap blouse: DIY
 • Peplum top: DIY
 • Schoenen: Blink
 • Oorbellen: oud
 • Armband: Primark
 • Horloge: Lucardi

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

4 Responses to “Een rok, twee outfits”

 1. Rose

  Die kleuren! Zo mooi! Staat je heel goed.

  Beantwoorden
 2. Kim | lifeisanadventure.nl

  Straat je prachtig! Heel mooi

  Beantwoorden
 3. Lin

  Bwen! Mag ik het patroon vd crop top? Me likey
  Looks good on u

  Beantwoorden

Leave a Reply