blacklovesgold wide legged trousers
DIY

DIY wijde broek

Ik ben helemaal gek op de jaren 70. De muziek, de haarstijl, en natuurlijk de mode. Ik ben dus superblij dat de 70’s weer terug zijn van weg geweest. Hoezeer ik ook van skinny jeans hou, niets verslaat een mooie wijde broek! Het staat zo flatterend, vooral bij curvy girls. En je benen lijken er lekker lang door. En die extra lengte kan ik best gebruiken 😉

Omdat de broeken hier nog niet echt in de schappen te vinden zijn, ben ik maar weer lekker zelf aan de slag gegaan. Ik heb een patroon van Lekala gebruikt, #5452.
lekala pattern #5452 wide legged trousers
Lekala #5452
De patronen van Lekala zijn erg handig in gebruik. Ze worden namelijk helemaal op maat gemaakt! Je voert je maten in, en je krijgt dan een pdf-patroon toegemaild. Omdat het model van het patroon al vrij goed aansloot bij wat ik zocht, heb ik er maar weinig aan hoeven aanpassen. Ik heb de broek alleen iets verlengd zodat hij bijna tot aan de grond zou komen met hakken aan. Ook heb ik de taille iets verhoogd.
wide legged trousers
  wide legged trousers
wide legged trousers
4
Outfit details
 • broek – DIY
 • blouse – H&M
 • riem – H&M
 • poncho – Primark
 • hoed – Ebay
 • pumps – Van Haren
Liefs,
Brenda
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

3 Responses to “DIY wijde broek”

 1. Linda

  Lookin’ good girlfriend!#proud

  Beantwoorden
 2. Zippora

  Geweldig je broek!!!! Is dat ik bezig ben met afvallen want anders had ik er al eentje gehaald. Hopelijk voor de zomer wat kilo’s kwijt en dan kan ik weer shoppen.

  Beantwoorden

Leave a Reply