DIY trumpetskirt
DIY

DIY kokerrok met omgekeerde peplum

Een kokerrok is mijn go to kledingstuk voor een classy look. Ik heb er inmiddels al behoorlijk wat in mijn kast hangen. Om een beetje variatie in die collectie aan te brengen heb ik deze rok gemaakt, een kokerrok met een twist. De onderkant van de rok heeft een ruche, waardoor het lijkt op een omgekeerde peplum. Het patroon voor de rok heb ik zelf getekend door een bestaande rok als basis te gebruiken.

Diy trumpetskirt
H&M vest
DIy trumpetskirt
clutch
primark-black-pumps
Outfit details:
 • Kokerrok: DIY
 • Corset top: oldie
 • Riem: pieces
 • Vest: H&M
 • Pumps: Primark
 • Clutch: Suite Blanco

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

8 Responses to “DIY kokerrok met omgekeerde peplum”

 1. Delailah

  Met veel plezier kijk ik steeds uit naar een nieuwe post van je.
  Zelf ben ik totaal niet creatief maar vind het waanzinnig om het bij anderen te zien.
  Blijf aub doorgaan. Je hebt het in je.

  Beantwoorden
 2. Lin

  En je gaat als een malle!

  Beantwoorden
  • brenda

   Haha, ja moet wel he. Anders komen ze niet terug 😉 Ik probeer een schema van 2 posts per week aan te houden.

   Beantwoorden
 3. Akosua

  Ik vind het altijd zo knap als mensen zelf kleding kunnen maken, de rok is echt heel mooi en one of a kind. Toen ik klein was ontwierp en maakte mijn moeder echt al mijn kleding, maar ik heb het nooit geleerd. Eigenlijk best jammer.

  Beantwoorden
  • brenda

   Ha, Akosua! Leuk dat je even komt kijken hier, en dank voor het compliment! Je bent nooit te oud om te leren, en trust me, it’s fun!

   Beantwoorden
 4. Natiza

  Oooh wat leuk zeg! Ik zal daarvoor ook echt geduld niet voor hebben :$

  Beantwoorden
  • brenda

   Ik geef toe, het is soms behoorlijk wat werk, maar zo’n rok als deze heb je zo in elkaar hoor!

   Beantwoorden

Leave a Reply