wide legged culottes - batwing shirt
Mode

70s chic

Hoi Beauties! Ik hoop dat jullie allemaal genieten van dit mooie pinksterweekend. Het mijne is bijzonder productief geweest aangezien ik maar liefst 4 outfits op een dag heb gefotografeerd! Normaal maakt mijn lieve vriend de mooie foto’s, maar dit keer heeft mijn zoon me geholpen. Hij heeft ook deze foto’s gemaakt, en hij heeft het best goed gedaan, niet? Twee van de shoots heb ik zelf gedaan, met een statief en afstandbediening. En ook dat ging best aardig, dus ik hoop dat ik nu vaker outfitposts online kan krijgen.

Deze outfit is de uitkomst van een succesvol dagje shoppen in Rotterdam. Zo’n geweldige stad! En de Zara, zucht, al-les is er mooi. Ik wou dat er ook een filliaal in mijn eigen stad was. Of misschien ook beter van niet, want dat zou mijn bankrekening niet overleven. Maar genoeg bla bla, tijd voor de foto’s!

 

wide legged culottes - batwing shirt

 

wide legged culottes - batwing shirt

wide legged culottes - batwing shirt

wide legged culottes - batwing shirt

wide legged culottes - batwing shirt

platform-track-sole-sandals2

 

Outfitdetails

 

Liefs, Brenda

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twittershare on TumblrGoogle+Email to someone

6 Responses to “70s chic”

 1. Amanda

  Love it! Je zoon heeft het zeker goed gedaan. Het zijn mooie foto’s. Die schoenen zijn prachtig.

  Beantwoorden
 2. Rachel

  prachtige zomerse outfit!

  Beantwoorden
 3. Liset - Beautydagboek

  Wat handig zo’n zoon! Hoe oud is hij als ik vragen mag? Als mijn dochter wat ouder is, mag ze me ook helpen :). Ik vind je outfit echt heel leuk, vooral de broek en de schoenen. Het staat je echt super goed.

  Beantwoorden
  • brenda

   Dank je wel! Mijn zoon wordt over 2 maanden al weer 15 jaar. *zucht* De tijd gaat zo snel!

   Beantwoorden

Leave a Reply